Прочитај ми чланак

Покрет за одбрану КиМ: Влада да упути Немачкој захтев за опозив амбасадора Шиба

0

Томас Шиб, амбасадор Немачке, земље која је основала зликовачку „ОВК“, земље која је само у 20. веку три пута разарала Београд, Србију и Југославију, изјављује да је рат против СР Југославије из 1999. био оправдан

Двадесет две године после злочиначке агресије НАТО алијансе, Томас Шиб, амбасадор Немачке, земље која је основала зликовачку „ОВК“, земље која је само у 20. веку три пута разарала Београд, Србију и Југославију, вршећи над српским цивилима геноцидне злочине – па још у данима нашег болног присећања на убијене грађане, уништено споменичко наслеђе и књижно благо у шестоаприлском бомбардовању српске престонице – изјављује да је рат против СР Југославије из 1999. био оправдан!

screenshot/Prva

Штавише, учитавајући учесталу немачку праксу злочина против мира са елементима геноцидности, поричући историјске чињенице о геноциду над Србима 1999, он изјављује да је агресија против СР Југославије спречила геноцид, мислећи на косметске Албанце као жртву.

Због невино убијених, страдалих и протераних, због правде, достојанства и истине, од Владе Србије захтевамо да немачком Министарству спољних послова упути захтев за опозив амбасадора Шиба.

Београд, 8. април 2021.

Председништво Покрета за одбрану Косова и Метохије:

Проф. др Митра Рељић
Проф. др Слободан Самарџић
Проф. др Богољуб Шијаковић
Проф. др Милош Ковић
Проф. др Часлав Копривица