Прочитај ми чланак

ПИЈАН пада преко стола: СНС председник општине Пожега у проводу

0

Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић, иначе најмлађи општински функционер, по свему судећи воли добар провод и "чашицу". Наиме, на друштвеним мрежама се појавио његов снимак са једне прославе како пијан пада преко столова на људе који су се налазили наспрам њега.

Већ неколико дана кружи видео снимак председника општине Пожега Ђорђа Никитовића, члана Српске напредне странке, који се у видно пијаном стању пење на столицу, након чега губи равнотежу и пада преко столова.

Да изрека “младост лудост” није у тек тако измишљена, потврђује управо пример најмлађег општинског функционера у Србији, који очито воли добар провод. Међутим, делује да још увек није научио где је граница, па се тако догађају и незгоде попут ових којој сведочимо.

Никитовић: Хоће да ми нашкоде

Поводом спорног видео снимка, који је освануо на друштвеним мрежама, контактирали смо Ђорђа Никитовића, који каже да се поменути догађај одиграо много пре него што је ступио на функцију, те да очигледно неко има намеру да му истим нашкоди.

“Тај снимак је настао много пре него што сам био председник општине. Реч је о братовом осамнаестом рођендану. Значи, није снимак од пре годину дана, неколико месеци или слично, већ доста раније и то пре него што сам постао председник”, каже Никотивић и додаје да је овај снимак само сада “испливао” у јавности.

“Очигледна је намера да ми се нашкоди. Тако да, немам ништа више да додам”, додаје он.

Подсетимо, поред тога што је најмлађи општински функционер, Никитовић је познат и по томе што је као председник општине припремао дочек за премијерку Ану Брнабић. Тада је општинска власт, са њим на челу, донела одлуку да преко урушених и запуштених локале преко пута Културног центра постави велике постере који осликавају пожешки трг и статуу Милоша Обреновића. Међутим, непознате особе су током ноћи поцепали постере, те су због тога запослени у општини морали да лепљивом траком доводе у ред постере.

“Пошто локално руководство није желело да разгневи своју царицу тужним и ружним призорима, похитало је да ‘сагради село” за један дан. Надајмо се да ће царица бити задовољна, јер није добро ако не буде – она води функционерску кампању у корист локалних руководилаца. Срамота би било да остану дужни за тако велику услугу”, саопштила тим поводом опозициона Иницијатива за Пожегу.