Прочитај ми чланак

ПЕТРОВИЋ (УРЕДНИК „ДАНАСА”): У демократији 51 идиот може да надгласа 49 генијалаца

0

Дража Петровић, главни уредник дневног листа „Данас”, у интервју за портал из Републике Српске, „Космопол”, напао је прорежимски „Информер” истакавши да je овај таблоид заправо Библија за идиоте у Србији и да он спаја све што воле гласачи СНС-а.

bg-dragoljub-petrovic-clf-090615.Still009

Уредник „Данаса”, на питање новинара „Космопола” да ли уочи председничких избора Србију очекује  поново „поплаву“ ријалити програма,  одговорио још да су „ријалити  настали на околности да већину светске популације чине идиоти, а да је и слична ситуација  и у Србији”.

Он је дододао и да је „демократија уређење где 51 идиот може да надгласа 49 генијалаца”, те да „ 51 идиот може да креира ТВ програм, а пошто су српски медијски тајкуни попут Жељка Митровића у ствари професионални стилисти за идиоте, такав су и ТВ програми и штампа у Србији”.

„Најтиражнији таблоид у Србији, Информер, заправо је Библија за идиоте и он спаја све што воле гласачи СНС-а – премијера, старлете и текстове које не би пристао да потпише ни Барон Минхаузен”, закључио је на крају Дража Петровић за портал „Космопол.”