Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Криминалне групе Срба и Албанаца перу паре кроз градњу у Србији

0

У атмосфери психолошко-пропагандног рата који власт води против свих нас грађана Србије, неопажено је прошла информација да је из регулаторног система Електромрежа Србије (ЕМС) издвојен део преносног система који се налази на територији Косова и Метохије и сеператно укључен у Европску мрежу оператора преносних система електричне енергије.

Ово је међукорак у правцу укључивања овог нашег дела система преноса електричне енергије у регулаторни блок са Албанијом, што је велики пораз за Србију и у политичком и у стратешком смислу, јер смо до сада били централна држава регулаторног система за пренос електричне енергије и наш ЕМС је регулисао читаву територију Србије, Црне Горе и Северне Македоније.

На оваквим стварима се јасно види дубина пораза Вучићеве политике према Косову и Метохији јер готово да нема области у којој Србија данас не стоји лошије него пре десет година. Једино сарадња криминалних група Срба и Албанаца и заједничко прање прљавог новца кроз масовну градњу у Србији функционише боље него икад, а и то је на штету нашег државног и националног интереса.