Прочитај ми чланак

ПАНИКА У СНС: Не могу да испуне квоте за митинг, наређење за Врање – 9.000 људи!

0

Долазак Александра Вучића у Пчињски округ изазвао је пометњу међу врањским напредњацима, који су у помоћ за попуњавање квоте грађана који треба да подрже Вучићев долазак позвали и коалиционе партнере.

Од тренутка када је најављена Вучићева посета, без икаквих детаља, напредњаци који су за њу сазнаали преко телевизије непрестано се окупљају и заседају, како би испунили енормно велика очекивања странке.

Наиме, према још увек непотврђеним информацијама Вучић би требало да одржи митинг у Врању, на коме су напредњаци добили задатак да окупе минимум 9.000 људи!

– Ми смо прво мислили да то буде у Спортској хали, али одозго се инсистира на отвореном простору, како би што већи број напредњака могао да дође и поздрави председника – каже један од напредњака који инсистира на анонимности.

Кажу да је у једном тренутку Славиша Булатовић напете ситуације око организације председникове посете округу само гласно закључио „ко преживи, причаће“.

Само град Врање добио је квоту од 6.000 људи, из Бање се очекује да дође неколико стотина присталица, а остало из општина у округу.

Међу напредњацима из округа по свему судећи је најрелаксиранији председник општине Владичин Хан, Горан Младеновић, који важи за Вучићевог миљеника и прича се да он једини неће трпети критике.

– Врањски одбор нема никакве резултате. Отворен је тај Хируршки блок који још увек није отворен, док ће у Хану бити опет отворена фабрика, а не треба ни изоставити чињеницу да тамо нема ни незадовољних грађана који протествују – каже наш саговорник.

Протокол посете која личи на класичну предизборну кампању у којој ће Вучић кренути баш са југа Србије, одакле све кампање по неписаном правилу увек крећу, и даље је енигма.

Оно што се зна је да ће Вучић прво обићи Грделицу, затим разговорати са радницима Јумка, у Хану отворити две фабрике, у Трговишту обилази погон „Симпа“ у Радовници а у Бујановцу разговара са грађанима.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!