Прочитај ми чланак

ОВО МИ ПЛАЋАМО: Вељина посланица повела фамилију на службени пут!

0

Дубравка Филиповски из НС мртва ладна увалила у скупштинску екипу и свог мужа и децу, с којима се синоћ брчкала у базену луксузног комплекса „Извор“.

1

Фото: Курир

Дубравка Филиповски из НС мртва ладна увалила у скупштинску екипу и свог мужа и децу, с којима се синоћ брчкала у базену луксузног комплекса „Извор“.

Група од око 60 парламентараца и запослених у Скупштини дебело је уживала два дана у луксузном хотелу „Извор“ у Аранђеловцу, где су „учили да буду посланици“, а само мали број њих се осмелио да се бућне у базен и џакузи, јер их је лидер Двери Бошко Обрадовић упозорио да је ту наша екипа.

Међу одважнима који су ипак уживали у чарима хотела је потпредседница и посланица НС Дубравка Филиповски, која је на службени пут повела целу породицу – мужа и двоје деце.

2

Фото: Курир

Подсетимо, како је Курир први писао, парламентарци су у Аранђеловцу, у најскупљем хотелу с пет звездица, имали дводневну обуку за нове посланике. Наша екипа је помно пратила шта посланици раде на тој „екскурзији“, па смо тако снимили и њихову кукњаву што „не смеју да иду у спа и да се купају јер су у хотелу новинари“.

3

Фото: Курир

Један од њих се пожалио да ће „сви да му се смеју кад својима у Београду каже да је био у Аранђеловцу, а да се није окупао“.

У скупштинској екипи био је и државни ревизор Радослав Сретеновић, који се похвалио Верољубу Арсићу из СНС да су пили добро вино.

– Штета што ниси дошао синоћ, било је добро вино – рекао је он Арсићу.
– Чујем ти у гласу, зато и нисам дошао – одговорио му је Арсић.

4

Фото: Курир

Иначе, посланици су толико навалили на храну са шведског стола да је после њих остала пустош. То је забележила и наша екипа, за коју, после „стампеда“ изгладнелих парламентараца, скоро да није остало ништа…

5

Фото: Курир

Таманила воћке
ЧОМИЋКА СЕ БАЦИЛА НА ДИЈЕТУ

Посланица ДС Гордана Чомић жицкала је превоз од Београда до Новог Сада како не би морала да иде возом кући, с обзиром на то да је до Аранђеловца, као и већина осталих колега, дошла аутобусом. Она је углавном јела воће јер је вероватно на неком специјалном режиму исхране, с обзиром на то да је приметно смршала.

Није џаба бивши муфтија
ЗУКОРЛИЋА ПРАТИЛА ГОРИЛА

Бивши муфтија Муамер Зукорлић није се смочио у базену, али је зато уживао у ресторану. Он је повео и обезбеђење – момак с торбицом га је пратио у стопу, чак му је и приносио храну и прибор за јело. Зукорлић је јуче ујутро закаснио на предавање, пошто је у разговору с потпредседницом СНС Маријом Обрадовић провео више од пола сата. А њу нису занимали други говорници, па је остала у ресторану да сачека своје време за излагање.