Прочитај ми чланак

Од „Пинкових звезда“, преко Бабићеве секретарице, до вређања Директно

0

Мора то много боље, драги паметњаковићи из Директно.рс. Ево, шаљем вам једну изјаву од јуче у мору изјава и саопштења које је имао Владимир Орлић у последње време. Много лоше радите свој посао. Поприлично аматерски, написала је на Твитеру бивша секретарица Зорана Бабића у Скупштини Републике Србије, Марија Јовичић.

Када вам секретарица Зорана Бабића, који се прославио својим наступима у Скупштини, па је био склоњен да не би више брукао свог шефа, каже да лоше радите свој посао, те да сте аматери, будите уверени да сте на правом путу. У народу се каже „Према свецу и тропар“, па према Бабићу и Јовичићева.

Foto: YouTube

Наиме, реагујући на наш текст о Владимиру Орлићу, који је стао у одбрану млађаних напредњачких посланика, у којем смо изнели политички развојни пут овог напредњачког јастреба, који је аванзовао захваљујући бескрупулозности у Скупштини, једино што је Пинкова певачица могла да нам понуди јесте некаква Орлићева папазјанија против Ђиласа. То нам се потура као нека света реч.

Зна Бабићева секретарица да се само преко напада на Ђиласа може винути у страначке и државне врхове. То је стари добри опробани рецепт, који су и остале напредњачке јуноше почеле да примењују, иако ни Ђиласа ни опозиције нема ни у траговима у Скупштини. Понови „Ђилас“ 100 пута у минути и ето фотеља у неком предузећу. Мораћете, Маро, смислити ипак нешто интелигентније! Ђилас је тако пасе.

Ми смо почаствовани, ипак, што је Мара пасионирани читалац нашег портала, као уосталом и њени шефови, Вучић, Брнабић, Орлић, Бабић…. Међутим, ми нисмо ни Ђиласови ни ничији, немамо спонзоре као Мара својевремено, који су јој платили спотове на РТС. Ми смо само сведоци политике бешчашћа и суноврата, коју воде Марини шефови и у томе ћемо бити доследни.