Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ У „СЛОБОДНОЈ ЗОНИ“: Да испратимо Вучића с посла како је заслужио

0

Представници Двери који су провели ноћ у "Слободној зони" испред Председништва Србије у Пионирском парку у Београду поручили су да од захтева за слободним медијима и фер и поштеним изборима не одустају, саопштено је из те странке.

Лидер Двери Бошко Обрадовић рекао је да су у „Слободној зони“ како би показали истрајност и одлучности за ослобадјањем медија и успостављањем фер избора и да би извршили притисак на председника Србије Александра Вучића.

Обрадовић је рекао да су испред Председништва и да би дочекали Вучића „како доликује, док долази на посао и испратили га са посла како је заслужио“.

„Овде смо да дочекамо председника СНС и председника Србије који ради 24 сата дневно 365 дана у години и очекујемо да и данас, иако је недеља, дође на радно место и мало поразговара са нама овде у Слободној зони. Спремни смо и сваког наредног дана да га дочекамо како доликује и испратимо како је заслужио“, рекао је Обрадовић.

Он је казао да су Двери дежурале од синоћ када је „Слободна зона“ отворена и да дежурство у 13 часова преузимају Нова странка и Покрет слободних грађана Србије.

Обрадовић је рекао да ће грађани од 13.00 до 21.00х моћи да разговарају са опозиционим лидерима, посланицима Скупштине Србије и слободним одборницима из целе Србије и јавним личностима.

Он је казао да ће у „Слободној зони“ заседати отворени парламент, да ће у 14 часова свакога дана бити конференције за новинаре, док ће у 19.30 приказивати „Дневник слободне Србије“.

Део опозиционих партија организовао је синоћ „Слободну зону“ после протеста „Сви као један – Један од пет милиона“.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!