Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Полиција ми је дала податке

0

Информацију да је министар полиције Небојша Стефановић обезбедио превоз хеликоптером заштићеном сведоку Синђелићу добио сам од наших извора у полицији.

b

Фото: ФоНет / Ненад Ђорђевић

Информацију да је министар полиције Небојша Стефановић обезбедио превоз хеликоптером заштићеном сведоку Синђелићу добио сам од наших извора у полицији.

У службама безбедности Србије је много људи који не могу више да гледају понижење државе од стране Вучићеве власти. Да не говорим о лошем материјалном статусу војника и полицајаца. Сви они у Дверима виде нову политичку снагу која штити државу, националне интересе и најважније државне институције, као што су снаге безбедности – казе за Данас Бошко Обрадовић, лидер покрета Двери, појашњавајући своју недавну изјаву за наш лист да је „министар полиције Стефановић организовао превоз хеликоптером извесног Синђелића у дану избора у Црној Гори да би Синђелић данас био заштићени сведок тужилаштва Црне Горе у једној монтираној афери које је заправо одлучила изборе у Црној Гори“.

Посебно понижење, како напомиње, за српске службе безбедности је да раде за Вучићевог пријатеља Мила Ђукановића и да учествују у Миловим монтираним медијским аферама које му служе за очување голе власти.

– Зато је велики скандал што је држављанин Србије изручен Црној Гори за потребе Милове пропаганде, и то коришћењем хеликоптера МУП-а Србије. Посебно је питање што се у црногорским затворима још увек налази више наших држављана, а да Влада Србије ћути о томе због интереса нове коалиције Чеда – Беба – Вучић – Мило – истиче Обрадовић.