Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Не бих ни разговаро са Ханом и да су ме звали

0

Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да није добио позив да учествује у разговарима опозиције са европским комесаром за суседску политику и преговоре о проширењу Јоханесом Ханом, али да не би то учинио ни да је позван, наводећи да из ЕУ подржавају „диктатора Александра Вучића“ на штету демократских вредности.

„Не желим да разговарам са Вучићевим блиским пријатељима и људима из ЕУ који подржавају његово кршење Устава и уништавање демократије у Србији“, рекао је Обрадовић, испред седишта Коридора Србије, где је Савез за Србију протестовао јер има инфомацију да Зоран Бабић и даље води ово јавно предузеће иако је поднео оставку.

FOTO: DVERI

Види се, како је рекао Обрадовић, „опасно лицемерје западних демократије јер су спремне да крше основне западне вредности очекујући да Вучић призна Косово као независно“.

Он је позвао изасланике из ЕУ да се определе да ли су за „диктатора“ или за поштовање елементарних демократских вредности као што је слобода медија.

Према његовим речима, очито је да Запад не стоји иза опозиције и протеста широм Србије већ иза Вучића и „његове политике уништавања демократије у Србији“.

Како је Обрадовић још рекао, не воли да се среће са комесарима, а „бриселска администрација жели да буде нови Централни комитет који ће свима у Европи одредјивати шта ће радити“.

Он је нагласо и да је то његово мишљење, као и да се у Савезу за србију разликују, али да свако има право на своје мишљење.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!