Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Бићу председнички кандидат српског села и српске пољопривреде

0

Време је да сменимо оне који су упропастили наше село и нашу пољопривреду и време је да дође нова пољопривредна политика, која ће у први план ставити српског сељака и село – рекао је председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић, приликом данашње посете селу Глоговац у општини Богатић код Шапца и разговору са незадовољним пољопривредницима.

„Либерално пљачкашки режим, који предуго влада Србијом, убио је српско село и пољопривреду. Укинуте су све царине на увоз стране робе и тиме је убијена конкуренција домаћег произвођача. Укинута су сва наша пољопривредно-индустријска предузећа, комбинати и задруге.

1

Умањене су субвенције за пољоприведу и отпуштени сви агрономи саветници.

Он је још рекао да свако удруживање доноси јефтинији репроматеријал и набавку основних семенских материјала и истакао, да је за Двери, а и њега као председничког кандидата Двери, веома важно, да српски сељак, на политичкој сцени Србије добије свог политичког заступника и заштитника, а он то једино види у Дверима.

2

„Ја ћу бити председнички кандидат српског села и српске пољопривреде. Говорићу о свему ономе што данас мучи српско село. Време је да се на српској политичкој сцени чује глас српског сељака и српског села“ – закључио је председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић.

Информативна служба Српског покрета Двери