Прочитај ми чланак

НОГО: Чадеж ухапшен са 12,3 грама кокаина, носио га свом дечку амбасадору?!

0

Политичар и правник Срђан Ного оштро је раговао на изјаву Марка Чадежа, председника Привредне коморе Србије, који је напао адвокате јер траже укидање Вучићевих, антиуставних и скандалозних закона.

– Ако којим случајем ови неодговорни адвокати добију спорове, то ће се прелити на привреду, смањиће се раст, изгубићемо тржишта, фирме ће се гасити и неће бити посла за људе. Да ли је то циљ једног броја недоговоних адвоката – рекао је Чадеж о законима, који че потпуно обесправити народ и потрошаче, а сиромашнима онемогућити да било када дођу до правде на суду.

Foto: Jutjub/SRBIN. info


Уследио је одговор Срђана Нога:


– Да ли је то Марко Чадеж можда љут на адвокате? Кад је био ухапшен са 12,3 грама кокаина које је купио и носио свом тадашњем дечку, немачком амбасадору Волфраму Масу, да оргијају? Па је случај заташкан.

Криминал који намерава да учини скупштина са аутентичним тумачењем закона којима желе да омогуће да банке противправно задрже наплату трошкова које су незаконито наплатиле, не треба никога да чуди.

Реци јавно Вучићу оно што си на састанку у скупштини. Да ти не смеш да дираш банке. Ми смо у канџама мафијашких картела, један од њих је картел банака. Закон је јасан али банке су изнад закона. Сви функционери банака и њихови сарадници ће одговарати и заплениће им се сва имовина – поручио је Ного.

У међувремену, Вучић и његов пулен Владимир Ђукановић су најавили да ће режим одустати од спорних закона. Адвокати су за понедељак најавили општи штрајк.