Прочитај ми чланак

НЕМАЊА ШАРОВИЋ У ГРАЧАНИЦИ: Потурица гори од Турчина; гласајте за своју слободу! (ВИДЕО)

0

Они који су слободни имају много жеља а они који ту слободу немају имају само једну!

„Српског народа с` Косова и Метохије су се одавно одрекли политичари попут Ненада Чанка, Бориса Тадића и Чедомира Јовановића али су много гори они који вас обмањују и обилазе само када им је потребан ваш глас. Исти ти су под плаштом патриотизма дошли на власт, а затим у издаји српских националних интереса отишли корак даље од својих претходника и тиме потврдили стару српску изреку да је „Потурица гори од Турчина“. 

Шеснаест година се води погубна политика „Да ЕУ нема алтернативу“ и ту нема никакве принципијалне разлике између Војислава Коштунице, Зорана Ђинђића, Бориса Тадића и двојице најсвежијих издајника Александра Вучића и Томислава Николића“, рекао је заменик председника СРС, Немања Шаровић, у препуној сали Дома културе у Грачаници.

„Гласови Срба с` Косова и Метохије неће одлучити ове изборе али они имају веома значајну улогу – „Лупите шамар Вучићевом режиму и покажите да нисте задовољни оним што је урадио за вас“. Вашим гласом, 24. априла, направите барем један корак ка слободи и крају окупације Косова и Метохије. Не може се више водити политика неутралности, они који то заступају уједно би да сарађују и с` ЕУ и НАТО. Српска радикална странка се залаже за потпуну интеграцију с` Руском Федерацијом и приступање у ОДКБ јер је то једини пут до ваше слободе“, закључио је, уз громогласне аплаузе, Немања Шаровић.

Извор: Србин.инфо, СРС