Прочитај ми чланак

НЕ СЛУШАЈУ ВУЧИЋА Он забранио предизборне скупове, а СНС у Грделици гала митингује

0

Александар Вучић је јуче на седници Изборног штаба Српске напредне странке отказао све предизборне митинге, рекавши да му је стало да заштити здравље људи, али је само дан касније та његова реч погажена, па је регуларно организован митинг напредњака у Грделици!?

Председник СНС и Србије јуче послао срцепарајућу поруку, рекавши како не жели да угрози здравље нити једног човека, како је здравље на првом месту и прече од сваког митинга, па је донео одлуку да све до избора не одржи ниједно дружење са гласачима.

И та одлука је била на снази мање од 24 сата, јер је СНС из Лесковца одржао митинг у оближњој Грделици, где се на отвореном простору окупило око 1.000 људи. Они су у Грделицу дошли аутобусима, а после митинга су истим наставили до Предејана.

 

– Од како смо на власти у Лесковцу, у Грделици су отворене две нове фабрике, а разговарао сам са Вучићем и због тога што се налазите на транзитном путу, на самом Коридору, добићете још једну фабрику у наредне четири године – рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић и додао:

– Добили смо дозволу да овај митинг одржимо данас, како је било и раније најављено, из централе странке – истакао је он.

Дакле, толико од обећања Александра Вучића да му је здравље грађана битније од митинга и избора. Чињеница је да су напредњацима најбитнији избори у овом тренутку, да се поново освоји власт, а корона може, ваљда, да се стрпи за толико.