Прочитај ми чланак

Напредњаци ће формирати специјалне тимове са једним задатаком – сузбијање изборне крађе

0

nebojsa-stefanovic

Министар унутрашњих послова и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић најавио је данас да ће бити формирани посебни тимови полиције чији ће једини задатак бити да на дан избора, 24. априла сузбијају изборне крађе.

Он је у Крагујевцу навео да то можда неће бити људи ни из Баточине ни из Крагујевца, већ се можда доћи из неких других делова Србије.

– Можда им чак неће личити на полицајце, али када им буду ставили лисице на руке и те како ће да им личе на полицајце – рекао је Стефановић испед просторија СНС у Лапову.

Стефановић је у сусрету са грађанима у центру Крагујевца најавио да ће Министарство унутрашњих послова интензивно да ради и у наредном периоду да се сузбију свих видова криминала.

– Хоћемо да се људи осећају безбедно и сигурно, да се не плаше да ће им нестати бицикл, а камоли аутомобил, али исто тако да они који су обављали некада јавне функције не мисле да је зато што је прошао њихов мандат треба да буду безбедни ако су се огрешили о закон – рекао је Стефановић.

 

Бета