Прочитај ми чланак

НАДА у Зајечару: Гласати за људе по имену и презимену

0

Српска коалиција НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС посетила је Зајечар и одржала трибину у том граду, где је др Милош Јовановић, председник Новог ДСС-а и један од лидера коалиције изјавио да се НАДА залаже за промену изборног система.

„Омогућићемо свима нама да гласамо за представнике од локала, па до Народне Скупштине по имену и презимену. Да коначно грађани ове земље знају за кога гласају и кога шаљу у Скупштину Града или Народну Скупштину Србије. Онда ћете и ви имати већу одговорност и људи који ће морати да изађу пред грађане и да се представе себе и свој програм са којим се кандидује на изборе. Тиме ћемо уништити страначку моћ која влада Србијом“, изјавио је др Милош Јовановић, носилац изборне листе на предстојећим парламентарним изборима.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.