Прочитај ми чланак

НАДА спремна за преузимање одговорности за вођење државе

0

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС и ПОКС одржала је трибину у Новом Саду са које је поручила да је спремна да преузме одговорност за вођење државе, јер има и програм и људе да га спроведе у дело.

„Уопште не сумњам да ћемо ми водити ову државу. Нико од нас се не боји те одговорности. Одговорност је велика и посао ће бити огроман. Бићете нам потребни сви ви у том послу, сви који вреде нешто у овој земљи, у послу оздрављења Србије и српске нације, после овог кошмара који траје безмало 12 година. и Толико траје урушавања свих духовних и свих осталих вредности од стране једног човека“ – изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Потребне су промене система који влада, а не само појединаца на челу државе. Нећемо промене да би смо добили нове Вучиће и сличне, него да на политичку сцену доведемо нове и одговорне људе који ће повести земљу путем промена на боље, који имају визију развоја државе и јасан програм за то“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.