Прочитај ми чланак

НАДА ће одбацити француско-немачки споразум

0

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС и ПОКС поручила је са Газиместана на Косову и Метохији да ће одбацити француско - немачки споразум.

„На овом месту се пре много векова одиграла битка која је показала свим потоњим српским генерацијама како се бори за независтност, за слободу и за част једног народа. И зато нико нема право да се одриче наше историје, и нико нема право да се одриче дела наше државне територије. Зато ће Српска коалиција НАДА одбацити у потпуности и хитно француско-немачки споразум, којим се признаје сецесија наше јужне покрајине. И наставићемо бору за наше српско Косово и Метохију“ – изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Прихватање француско – немачког споразума је де факто признање лажне државе Косово. Нова Влада Србије мора хитно и у целости одбацити овај споразум јер он ништа добро не доноси Србима и Србији, а Албанцима даје све атрибуте државе“ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.