Прочитај ми чланак

МИНИСТАРКА ОБЈАСНИЛА НАРОДУ: То што Вучић не седи у Влади је само географија

0

То што нови председник Србије Александар ВучиЋ неће бити у згради Владе је географија, а не суштина, изјавила је потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић и поручила да ће радити заједно, јер Србија има тим оличен у председнику, али и у Влади.

Вучић сигурно неће да седи са стране и да са безбедне даљине гледа шта ради Влада, већ ће његова политика као председника бити мерена и кроз успехе Владе, рекла је Михајловић за Вечерње новости и додала да ће он бити подршка Влади, али и њен велики критичар.

Фото: Н.С.

Она је додала да се зато и није опраштала од Вучића као премијера, већ му је поручила “видимо се на градилиштима, завршеним путевима и пругама”.

На питање како ће функционисати нова Влада без Вучића, Михахловић је рекла да “све што био било и за нијансу спорије не би било довољно добро”.

Верујем да ће нова влада радити једнако вредно као ова. Не желим да се догоди да се било ко игра са свим што смо до сада урадили и да мањим трудом и залагањем покуша да успори ствари, напоменула је Михајловић.