Прочитај ми чланак

Миљан (СРС): Нека се Вучић не прави луд, стигло је писмо из Немачке у вези Косова

0

Опозиција у Србији је таква да ако им Александар Вучић да и најмање парче колача, они ће отрчати у власт с њим. То није случај са Српском радикалном странком, која сигурно неће бити део будуће власти.

Ово за „Србин инфо“ и „Центар“ наглашава Миљан Димитријевић и истиче да ће СРС сигурно бити опозиција Вучићевом режиму.

– Ми нећемо бити опозиција народу, већ Вучићу. Не можемо да будемо у власти са Српском напредном странком, која се залаже за улазак у ЕУ, која у министарству одбране има НАТО канцеларију, која је окренула леђа петицији за укидање извршитеља… Зар да будемо са СНС у коалицији која је донела монструозан закон о раду, који чува само страни капитал, а не и раднике.

Можемо у власт само са странкама које поштују Устав Србије, не само због очувања Космета. Можемо у власт само са странкама које признају Крим у саставу Русије, које се залажу за отварање још једног руског хуманитарног центра, да се финансира Матица српска, а не НВО…

Дакле, ако Демократска странка подржи ове ставове, можемо и са њом у савез, а опет ни са једном такозвнаом патриотском странком, која не испуњава ове услове. Од тих начела не одустајемо.

У Србији је медијски мрак. С једне стране имате Вучићеве режиме, а с друге Н1, Данас, Нова и остале, који пропагирају прозападне снаге. За патриотске странке нема места.

Потребне су праве дебате на националним фрекфенцијама. Да ја седнем преко пута посланика СНС и да му у лице поставим питањем да ли је наставио политику ДС-а, гласао да се дају милиони разним НВО, да се дају стимулације само странцима, а не домаћим привредницима… То је дебата, а не стерилне емисије које сада гледамо на националним фрекфенцијама.

Зашто режим само прича да је Ђилас лопов, а не хапси. Ајде више ухапсите га, а онда да ми почнемо да хапсимо вас.

Покушавам да објасним пензионерима да им је Вучић опљачкао пензије, а да им није он из свог џепа дао 100 евра и једнократну помоћ. Покушавам свима да објасним да Вучић има милион својих фантомских агенција где његови сатрапи примају огромне плате, па онда приказује просечну плату у држави од 500 евра.

Вучић дозволи дерби пред 25.000 људи, да седимо по кафићима и клубовима, а не отвара болнице да људи могу да закажу прегледе.

Ванредно стање је било уведено противуставно. Живимо у земљи где Уставни суд доноси одлуку против свог Устава!

Вучић сада прича да нема 5Г у Србији, а сами су признали да су их поставили. Зато народ сумња у све што кажу – каже Дамјановић.

Шта је још наш саговорник рекао о многим темама, погледајте и послушајте у видео пирлогу.