Прочитај ми чланак

МАРИНИКА: Шта ће Брнабићкина партнерка на броду нарко-дилера из Јовањице? (ФОТО)

0

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поставила је на Твитеру фотографије на којима се види да на броду Предрага Колувије, нарко дилера из афере Јовањица, а који се сад налази у власништву БИА, у сред бела дана група људи партија на реци обезбеђена оружјем жандармерије.

foto: Twitter/Marinika Tepic

 

Како тврди Тепић за Нова.рс, очевици су јој јавили да је на броду била и партнерка премијерке Ане Брнабић – Милица Ђурђић.

“Екипа се проводи на Јовањица броду око 15.30 у пратњи Жандармерије са дугим цевима! На броду који им је поклонио државни нарко-дилер! Као каста и преторијанци, бахато поред породица с децом…да их посматрају са обале. Сведоци кажу на броду су препознали партнерку Ане Брнабић”, написала је Тепић на Твитеру.

У изјави за Нова.рс Тепић објашњава да је реч о броду који је био у власништву Предрага Колувије.

“То је тај брод, немам никакве сумње. Имам фотографије од 3. новембра и лако је доказати да је то један те исти брод. То је Колувија купио и поклонио БИА. Да ствар буде гора, ову журку је обезбеђивала јединица жандармерије, која је са дугим цевима пловила упоредо са њима”, наводи Тепић.

foto: Twitter/Marinika Tepic

На слици испод се јасно види да је то исти (Колувијин) брод који се зове SERBIA.

Foto:Privatna arhiva

 

Мариника је вест о овоме, као и приложене фотографије, добила је од очевидаца – људи који су са својим породицама проводили поподне на Дунаву, у близини Калемегдана.

“Људи су били згрожени. Замислите мирна субота поподне и одједном долази каста преторијанаца наоружаних до зуба, која чува неку журку, на броду наркодилера и на том броду је, како су ми рекли људи са лица места, била партнерка премијерке Србије. Људи су им скандирали, довикивали, викали, али они наравно нису реаговали”, наводи Тепић за Нова.рс.