Прочитај ми чланак

МАРИНИКА открива све о подвођењу девојчица у Јагодини од стране политичара!

0

"Данас желим да позовем све људе, не само у Јагодини, него у целој Србији, да се окрену око себе и да нам помогну додатним исказима, сведочењима, било као учесницима, жртвама или сведоцима, да коначно ово сучељавање са монструмима из власти отворимо једном за свагда", рекла је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Видећете колико су се изопачили монструми из власти, колико не знају више шта ће са собом, па раде ствари за које сам била убеђена да ради само мафија. Међутим, подвођење девојака, жена и девојчица не иду само уз мафију. Данас знам да је подвођење жена, девојака и девојчица свакодневно у Јагодини, у којој влада Драган Марковић Палма. Ово што ћу вам данас представити је монструозније од било ког напада и пљачке о којој сам до сада причала – рекла је Тепић, након чега је био пуштено једно од сведочења.

FOTO: Printscreen/Facebook

– Решио сам да испричам део свог рада за Марковића, не могу рећи господина јер он то није. Радио сам у хотелу у Кончареву, који је Марковићев. У том хотелу након разних журки, певале су наше „звезде“, путем Луx таксија долазиле су девојчице од 15, 16, 17 година, што су девојчице за њега и људе који су његови коалициони и пословни партнери. Знало се да после таквих журки девојчице иду са њим или њима. Углавном је то након напијања девојчица. Причали су им да им неће бити ништа и да ће им бити океј, али ништа ту није океј, јер су те девојчице доживеле трауме. Верујем да је један човек који је говорио о педофилији мислио на њега – гласило је сведочење једног од грађана Јагодине, који је додао:

– У многим разговорима које сам води са пријатељима, сви живе у страху од Марковића. Родитељи пре гледају да пошаљу ћерке у иностранство или ван Јагодине, само да буду далеко од свега. То је нешто што траје дуго. Надам се да ћемо натерати, пре свега мушкарце из Јагодине да иступе и да стану у одбрану својих жена, ћерки, рођака, јер једноставно више овако не иде – између осталог се наводи у овом сведочењу.

Сведок подвођења је истакао да је и његова другарица морала да присуствује журкама у Јагодини, да би након тога побегла из Јагодине и крила се од Драгана Марковића Палме.

– Моја другарица, значи особа коју лично познајем, била је једна од његових хостеса, и то је било неке 2010, 2011. године, док је још Дачић био министар полиције. Она је под претњом присуствовала журкама, његов заменик је слао претеће поруке да мора да присуствује тим журкама, што сам ја лично прочитао. Након те новогодишње журке, по њеној тврдњи, девојчица од 15, 16 година из Београда је отишла у апартмане у згради у којој се налази телевизија Јагодина. Рекла је да је Марковић био го у соби, а она је напустила собу, па је девојчица остала неко време у соби. Можемо да претпоставимо шта се десило. Након тога је моја другарица побегла из Јагодине и годинама се крила од Марковића.

– Верујем да је јасно свима да, ако је остало, минимум морала и части у Србији, Тужилаштво након овог не сме да ћути, а Влада мора да падне. Ово је разлог за пад сваке Владе, поготово што је Марковић део власти и владајуће коалиције. Драгана Марковића Палму не штити Мариника, већ његови коалициони партнери из СНС и СПС. Као што сте могли да чујете, све ово траје 10 година, сви то знају. Неки из Јагодине само одмахну руком, кажу да је све тачно, али нико није могао да проговори. Време је да се са овим монструмима из власти суочимо и да они не буду неки који држе моралне придике и да се крију иза женске сукње претећи неким пријавама жена против мене. Ово је њихова слика и прилика.

Навела је потпредседница Странке слободе и правде на којим местима је вршено подвођење девојака, девојчица и жена у Јагодини.

– Обећала сам да ћу рећи о којим се местима ради. Чули сте да се ради о хотелу „Алфа“ у Кончареву. Овај хотел у овом моменту не ради, али зато ради клуб „Тигар“ са преноћиштем. Да ствар буде гора, овај клуб „Тигар“ са апартманима је део јавног предузећа у Јагодини и налази се између зоолошког врта и шеталишта „Поток“. Поновићу, подвођења жена, девојчица и девојака за све знају да је тачно, али сада из прве руке видимо сведочење људи који су радили за Марковића и који су анимирали родитеље.

Како је истакла, страх девојака, девојчица и жена у Јагодини је огроман.

– Многи стрепе да ће завршити у неком гепеку, да ће бити бачени низ литицу. Али, ово клупко се одмотава и морамо да идемо до краја. Имамо овде много сведочења људи, сасвим је довољно да реагује Тужилаштво, неко ће због свега овога морати у затвор.