Прочитај ми чланак

ЛУДИЛО Вучић ће гостовати и у обавезном термину на РТС 2 да народу испира мозак!

0

Као да га нема нон-стоп у свим медијима, па је председник Србије, противно Уставу, одлучио да дође на РТС 2 и у обавезном предизборном термину представи програм СНС.

Председник Србије Александар Вучић гостоваће данас на РТС 2, а како је најављено, по први пут говориће о изборима који су заказани за 21. јун.


Вучић ће, у емисији уживо, грађанима Србије образложити план Српске напредне странке и први пут говорити о програму који СНС успешно спроводи и о новим плановима за будућност Србије, за разлику од својих конкурената на парламентарним изборима, који су пригодно спаковали видео материјале којима бомбардују грађане Србије, ускративс̌и их за з̌иву рец̌ и било какав директан одговор.

Предизборна кампања у Србији је трајала без председника Србије Александра Вуц̌иц́а, који је све време био заузет редовним дуз̌ностима, и ниједном до сада није уц̌ествовао у политичкој кампањи.

Александар Вучић

Подсећања ради, ово је прво гостовање Александра Вучића на телевизији са националном фрекфенцијом у којој ће изнети план као председник странке која ће бити прва на листи на предстојећим изборима, а на којој се као носиоци листе налазе се актуелни министар пољопривреде Бранислав Недимовиц́ и млада нада и узданица Ивана Поповиц́, предузетница из Крупња.

Ко је Ивана Поповић?

Ивана Поповић је дипломирани економиста и предузетница из Крупња. Реч је о предузетници која је повратком из Београда на породично имање у Кржави отпочела производњу џемова. Ивана Поповић није до сада била политички експонирана, али је пажњу јавности стекла када јој је у посети био председник Александар Вучић приликом обиласка Мачванског округа у фебруару прошле године.