Прочитај ми чланак

ЉУДИ „БАТЕ АНДРЕЈА“ ОТЕЛИ 3 ХЕКТАРА ПАРКА у Буковичкој бањи!

0

Наше најгоре слутње су се ипак обистиниле. Све оно о чему смо месецима писали, и о чему је писала читава српска јавност, испоставило се као тачно.

Напредњачка уништитељска власт поставила је нове табле у Парку Буковичка бања, али на њима се не налази и три хектара парка који су у саставу парка.

Као што је јавности познато, три хектара парка изузета су из целовитости у време док је била актуелна приватизација хотела Старо здање и Шумадија, и изузеће је донето на захтев инвеститора.

По раскиду приватизације, општинско руководство није тражило да се та три хектара врате у целовитост парка, и поред тога што им је то била дужност. Тако да је сада парк величине 18 хектара, 78 ари, и 92 метра квадратна. Права величине парка је нешто преко 22 хектара.

У јавности су већ почела писања да ће парк купити Бојан Радовић и Милосав Милојевић (СНС-ове „перјанице“ у овом крају) преко посредника, а у све је умешан и брат председника државе Андреј Вучић, којег медији оптужују да ће стајати као сива еминенција иза приватизације бање.

Једино то нам и даје одговор зашто Бојан Радовић није тражио да се три хектара парка врате граду, односно да се врате у целовитост парка, већ их оставља на милост и немилост будућем купцу.

Иначе земљиште о којем говоримо је срце парка и града које се простире око Старог здања, Хотела Шумадија, Аркада, Базена…

Објекти у парку сада су враћени у власништво државе, али у међувремену је донет и закон о приватизацији бања у Србији.

То је и једини и прави одговор зашто три хектара нису враћена – ЈЕР СЕ СПРЕМАЈУ ЗА БУДУЋЕГ КУПЦА!

Аранђеловчани требају да знају да за уништавања парка Буковичка бања директно стоје Бојан Радовић и Милосав Милојевић.