Прочитај ми чланак

ЈОВАНОВИЋ (ДСС): Подршка политици Додика; Ђукановић над Србима појачава репресију

0

Изјава председника Демократске странке Србије, Милоша Јовановића, поводом избора у Републици Српској и у БиХ. Демократска странка Србије у континуитету чврсто подржава политику очувања и јачања Републике Српске. Сматрам да је садашња власт у Бања Луци бранила интересе Републике Српске и водила национално одговорну политику. Зато у овим преломним тренуцима за српски народ у Републици Српској треба подржати политику Милорад а Додика и то исказати на предстојећим изборима.

Антисрпски Ђукановићев режим појачава репресију над грађанима

Режим најдуговечнијег европског владара, аутократе Мила Ђукановића већ потпуно отворено Црну Гору гради као полицијску државу. На то недвосмислено указује одлукаВладе Црне Горе да се озакони драконско новчано кажњавање грађана који не устануприликом извођења химне.

Није ни мало случајно што је ова одлука донета само недељу дана пре утакмице Црна Гора– Србија у оквиру Лиге нација. Институционализација репресије је у овом случају очигледно уперена ка оним грађанима Црне Горе који су храбри да гестом неустајања на химну искажу незадовољство режимом утемељеном на антисрпству и криминалу и чије је национално осећање остало верно историји Црне Горе и српству.

Црногорска власт заборавља да репресија над грађанима неминовно актуелизује Његошеве речи „…ал‘ тирјанству стати ногом за врат, довести га познанију права, то је људска дужност најсветија“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!