Прочитај ми чланак

Јована и Пинк се уплашили Ђорђевића, ништа од „наглажавања“

0

После скандала на ТВ К1 и жестоке свађе са Јованом Јоксимовић, њена имењакиња са Пинка - Јеремић, послала је позив Млађану Ђорђевићу, лидеру Покрета "Ослобођење" да гостује на телевизији која је ударна песница режима.

Стигла је субота 19. март 2022. а од Јоване и Пинка ни трага ни гласа. А ни од обећања такозване новинарке да ће се „наглажавати“, ма шта (јој) то значило, са Ђорђевићем.

– Јована Јеремић је у својој недавној видео-колумни за сајт Информера изјавила како би ме радо угостила у својој емисији, да је спремна да се ораторски такмичи са мном и обећала да ће ми бити маштовито и незаборавно. Омамљен тако привлачним обраћањем нисам могао да не прихватим позив и обратио сам јој се и лично и преко званичних канала покрета Ослобођење потврдио спремност да гостујем. И тако, ево, дође субота, а од позива ни трага ни гласа – изјавио је Ђорђевић за Директно.

Подсетимо, Јована Јеремић је амбиоциозно у среду 16. марта позвала Млађу Ђорђевића на Пинк, али од тада мук на фабрици лажи и зла, телевизије која годинама линчује и сатанизује неистомишљенике Александра Вучића.

– Ја ћу врло радо угостити Млађана Ђорђевића код мене, наравно, ја му гарантујем једну ствар – никада га нећу истерати из студија, просто то није у складу с неким мојим новинарским кодексима јер истеривање госта из студија је показатељ да сте ви слаб водитељ, новинар и уредник. Дакле, ја свог госта никада нећу истерати из студија, али оно што Млађану морам да кажем је да се припреми за ход по трњу. Има она изрека:“Провео се као бос по трњу“, у сваком случају биће му турбулентно са мном. Биће му виспрено, занимљиво увек и ораторски маштовито и плодно. Тако да Млађо, никакав проблем није, код мене си безбедан у том смислу, истерати те нећу, али да ћемо се „наглажавати“ ти и ја сигурно, али видим ја да си ти онако фин оратор и да ћу имати пуне руке посла – поручила је Јована Јеремић у среду.

Нажалост, за сада бар, Ђорђевића нећемо чути на ружичастој телевизији.

– Одбијам да верујем да се Јована повукла са најављеног мегдана на који ме је сама позвала, као што не верујем да једној тако значајној медијској фигури људи попут Митровића могу да забране да некога позове у емисију коју уређује. Зато очекујем да Јована објасни јавности шта је натерало да се предомисли, да ли страх да ће бити ораторски надјачана или је можда у питању цензура. Верујем да њен милионски аудиторијум заслужује то да зна – додао је Ђорђевић.