Прочитај ми чланак

САНДА ЗГРАНУТА: Шешељ је обичан кловн – спао је на ријалити гране

0

Санда Рашковић Ивић шокирана гостовањем колеге у „Задрузи“, где је комуницирао с дрветом

Иако је пре само три године својим врсним познавањем права успео да сломи Хашки трибунал и да обесмисли његово постојање, често остављајући бројне судије без речи, лидер СРС и најмлађи доктор наука у бившој Југославији Војислав Шешељ гостује у ријалитију!

ФОТОМОНТАЖА: <a href="http://www.alo.rs/seselj-i-sanda-zaratili-zbog-klecanja/23727"> ало.рс</a>

Ни то што је закорачио у „Задругу“ није било довољно, па је Шешељ на запрепашћење јавности отишао и корак даље тиме што је разговарао с дрветом.

– Добро вече, балване. Кад бих био мудар, онда бисмо ми били два балвана мудрости овде. Кад завршите са „Задругом“, да уселим седиште СРС. Неће Жељко да плати милион и по у готовом, па онда можемо такву погодбу да направимо, баш би овде одговарало седиште – рекао је Шешељ дрвету мудрости.

– У спољном свету не зна се ко ће први да окине атомском бомбом. Северна Кореја сваки дан гађа преко Јапана, Американци прете да ће узвратити, све је неизвесно. Прилично сам забринут због тога, не бих волео да дође до нуклеарног сукоба – рекао је Шешељ, који се потом осврнуо и на убиство певачице Јелене Марјановић, коментаришући најновије доказе у вези са овим случајем.