Прочитај ми чланак

Бивша народна посланица Ивана Парлић (НС) демантовала да се повлачи из политике

0

Ивана Парлић, потпредседница Народне странке и досадашња посланица, демантовала је да се повлачи из политике, како су објавили медији. Њена странка је на изборима имала неочекивано лош резултат, након чега су два потпредседника Санда Рашковић Ивић и Синиша Ковачевић објавили да се повлаче из политике.

Затим се огласила и Парлић на Инстаграму, а њена објава је протумачена као повлачење из политике будући да су се уз сличне поруке од Народне странке и политике опростили Рашковић Ивић и Ковачевић: 

„Драги пријатељи, желим да вам кажем да ми је била привилегија да у Народној скупштини заступам интересе грађана Србије. Народу сам служила са љубављу и часно. Ипак, Народна странка, чији сам део, као и ја лично, нисмо добили даљу подршку. Грађани су нам на изборима дали негативну оцену и нисмо прешли цензус“, написала је Ивана Парлић на свом Инстаграм налогу.

Како је навела током ове турбулентне године говорила је о великим невољама које прете свима нама. И борила се свом снагом против њих. Истакла је да је говорила истину због које је била цензурисана.

„Поред тога, не знам да ли је ико као ја добио толико добру кампању линча и увреда као и ја у свом родном граду. Многи моји суграђани су то са одушевљењем прихватили. То су биле најгнусније лажи, претње, увреде, клевете, подсмех, псовке и гнев. Да будем потпуно искрена, тај линч није долазио од чланова СНС-а, већ од локалних опозиционих странака, пре свега Странке слободе и правде, тзв “Србија против насиља, навела је она.

Било како било за њу је порука грађана јасна, а то је да их више не заступа у Скупштини. “Глас народа је глас Бога”, закључила је досадашња посланица Народне странке.

Бивша народна посланица је реаговала на објаву о њеном повлачењу и демантовала на Твитеру испод текста „Данаса“ и наслова: „После Санде Рашковић Ивић и Ивана Парлић саопштила да се повлачи из политике“

„Поштовани, то није тачно. Нисам издала такво саопшење. Извукли сте из контекста, погрешно“, написала је Ивана.

Синиша Ковачевић поднео неопозиву оставку у Народној странциhttps://t.co/KJl4xGLzGo

— СРБИН инфо (@srbininfo) December 21, 2023