Прочитај ми чланак

Јединствена Србија подржала предизборни програм Двери

0

sablon-Dveri

На данашњој конференцији за медије Повереништва Српског покрета Двери у Чачку, представници Градског одбора Јединствене Србије у Чачку подржали су предизборни програм Двери за наступајуће локалне изборе под називом „ЧАЧАК 2016-2020ˮ.

Бошко Обрадовић, новоизабрани председник Српског покрета Двери и шеф опозиционе одборничке групе Двери у скупштини града Чачка поздравио је присутне госте и пријатеље из Градског одбора Јединствене Србије у Чачку и захвалио им се на подршци предизборном програму Двери.

После Градског одбора Равногорског покрета у Чачку, Покрета српске омладине и Покрета за Чачак, Јединствена Србија је четврта велика политичка групација која се одазвала на позив Двери за Окупљање за спас Чачка, које има за циљ смену власти браће Илића и Нове Србије после 20 година. Обрадовић је истакао да је Јединствена Србија, као и Двери, изашла самостално на локалне изборе у Чачку о Ђурђевдану 2012. године и остварила запажен резултат, као и да је у међувремену деловала опозиционо према актуелној власти у Чачку. Истовремено је позвао и све друге који су за политичке промене у Чачку да се придруже најјачој опозиционој политичкој снази у нашем граду која једино може да смени актуелну власт.

Братислав Ђурчић, председник Градског одбора Јединствене Србије у Чачку, оценио је да су политички програми Двери и Јединствене Србије веома слични и да су у предизборном програму Двери „ЧАЧАК 2016-2020ˮ за наступајуће градске изборе пронашли права и сигурна решења за спас Чачка, заустављање одласка младих и нова радна места која су главни циљ програма Јединствене Србије.

(Двери Српске)