Прочитај ми чланак

ГРАЂАНИ ПРОВАЛИЛИ БРОЈ ПРЕДСЕДНИКА Хало, Томо, нађи ми посао!

0

Председник Србије Томислав Николић упао је у дебели проблем - велики број грађана Србије дошао је броја његовог мобилног телефона, па му дневно стигне много позива и порука.

ФОТО:  rs.sputniknews.com

Председник Србије Томислав Николић упао је у дебели проблем – велики број грађана Србије дошао је броја његовог мобилног телефона, па му дневно стигне много позива и порука.

Тако Николић прима честитке и поздраве, али и молбе да неког запосли или да му чак среди преглед код лекара.

„Николића на мобилни зове много људи, некима је то забавно, питају га за здравље и само би да га поздраве, али има и много оних који стварно очекују да им нешто среди. Траже му посао за себе и децу, помоћ у вези са лековима, али и да им убрза неки преглед или операцију. Многима и одговори на поруку кад има времена или пак замоли своје сараднике да помогнуако могу“, каже добро обавештен извор из Николићевог кабинета.

Председник Србије Томислав Николић признао је да му се телефон усијао од позива.

„Када бисте могли да замислите колико ме људи зове. Свако има мој број, из целе Србије. Само добијем поруку:’Господине председниче, ја сам тај и тај'“, каже Николић.

Одакле им број?

„Како одакле и? Па ја не кријем свој број. Сви људи који имају неки проблем, а набаве мој број, траже да им помогнем. И ја не могу да се правим луд. Има људи који су тешко болесни и не могу онда да се правим луд и да то избегавам. Увек могу да позовем своје познанике, пријатеље лекаре и питам их да ли постоји могућност да се ти људи лече. Нико ме не зове зато што има кијавицу или грип, већ неку тешку болест“, каже Николић.