Прочитај ми чланак

ГОСПОДИНЕ ПРЕМИЈЕРУ, Ви лажете

0
Фотомонтажа:  Teleprompter.rs

Фотомонтажа: Teleprompter.rs

Тренутно је у Србији предизборна кампања. Али и поред тога што је кампања, од пристојног света се очекује да увек и свугде говори истину.

aleksandar-tanaskovic-predsednik-izvrsni-odbor-jpg

О АУТОРУ

Александар Танасковић је члан Председништва Двери.

На жалост то на примеру Србије не само да није случај, већ је чак и обрнуто. Актуелна власт не само да не говори истину, већ делује и да су поверовали у сопствене лажи и обмане које изговарају.

Као у филму „Ивкова слава“ када Бата Живојиновић говори Драгану Бјелогрлићу „…ти лажеш и још верујеш у то…“.

Г. Премијер тврди да је просветарима све враћено што је одузето. Лаж, обмањивање неуких и необавештених људи. Наравно да им није ништа враћено, али Премијер за потребе кампање нема шта друго да каже, да понуди, већ безочно изговара неистину.

Да ли су просветарима враћене све разлике у платама, од почетка кампање „штедње“ (читај одузимања плата и пензија) до данас? Наравно да нису.

Градоначелник Београда Синиша Мали, човек који није доказао, осим у Информеру, да нема 22 стана у Бугарској, изговара још једну безочност у вези продаје ПКБ-а.

„Бавимо се комуналним делатностима, канализацијом, водоводом, путевима, чистоћом, јавним превозом… То су делатности којима град Београд треба да је власник и бавимо се њима. Пољопривредна производња нажалост није“, каже градоначелник Београда.

ПКБ је уплатио 740 милиона динара или око 40 нових Икарбусових аутобуса у буџет града Београда, али то градоначелника није брига, као ни то што се имовина од 17.000 ха земље у околини Београда, од тога око 2.000ха, градског грађевинског земљишта продаје за само 30% процењене вредности Матијевићу и Костићу!!!

На то премијер се и не осврће, као ни на ранија обећања да ће нам већ 2014 године бити боље.

Зорана Михајловић тврди да премијер никада неће изневерити пензионере! Лаж и неистина! Већ их је изневерио када им је одузео њихове легално и тешко стечене пензије, а обећао је 2014 године у кампањи да то никада неће учинити!

Јадранка Јоксимовић и Марко Ђурић се ових дана упињу да докажу да Бриселски споразум је у интерсу Срба на Косову, да неће укинути Универзитет, да Србија није продала и предала своја национална богатства на Косову.

seselj30mart_ProkupljeПроблем је што им нико не верује после потписивања Бриселских споразума, и што постаје све очигледније, чак и наивнима, да се држава Србија свесно повукла са Косова и да сваког дана је то све очигледније.

Док је држава Србија била на Косову активни играч, никад се није постављало питање да ли ће Универзитет остати или отићи из Митровице, да ли ће се прихватити личне карте непризнате и лажне државе Косово, да ли се тужилаштво и полиција повлачи са Косова и сличне ствари.

Господине премијеру, од Вас се много очекивало, Ви сте много обећали, али ништа нисте урадили! Нисте решили ни питање одласка младих, ни питање помоћи поплављенима, ни питање помоћи пољопривредницима, ни питање помоћи домаћој привреди, ни питања социјално угрожених, ни питање породица где нико не ради, ни питање породица са више деце, ни питање пензионера.

Не можете да решите ни питање ни проблеме извоза за Русију, али ни у Вама пријатељске земље ЕУ.

Не чудите се што Вам звижде на стадионима, јер народ је незадовољан и гладан!

Господине премијеру, Ви лажете! Господине премијеру, Ви сте непристојни! Молимо Вас да престанете са тим!

Извор: Двери.рс; Србин.инфо