Прочитај ми чланак

Генерал Божидар Делић – БРАЋО СРБИ, ОПРЕЗ!

0

delic-foto_f-790x454

Први удар сте дочекали паметно,одрадили паметно,пореметили план за уништење наше РС.Кажем наше јер је она моја колико и ваша и ја сам се за њу борио када је требало.Показали сте јединство,мудрост а признајем и балије су вам помогле јер су пореметиле

План: Подстакнути од стране иранске обавештајне службе екстремисти су планиране“мирне“ протесте претворили у рушилачке где се могао наслутити који им је крајњи циљ.Опасност није прошла. Најопасније време тек долази.

ДРУГИ УДАР БРАЋО МОЈА долази из Србије. Други удар предводи Александар Вучић. Добио је задатак да присили Додика да се преда. Непријатељи су већ пронашли подобне Србе у РС, Србе који су спремни да се одрекну кантона, ентитета и сл. У памет се Срби. Пишем вам чисте душе, опет спреман да се борим за РС.

Инцко са своје стране има задатак да пронађе „подобне“Србе, Вучић треба да их промовише и наметне Србима,преносећи да је то став не његов,него став Србије. Браћо,ви знате да је Вучић издао и продао КиМ, да је највећи издајник српског рода и да данас треба да зада мучки ударац у леђа Републици Српској.

Немојте то дозволити. Ја лично не подржавам нити ћу икад подржавати Додика. Ви треба да одлучите на изборима ко ће даље да вас води али не дозволите да се сруши Република Српска.

Генерал Божидар Делић

 

(Вести 365.нет)