Прочитај ми чланак

Фахри Муслиу о изјави Вучића да му он није отац: Нећу да коментаришем, али…

0

Председник Србије Александар Вучић гостовао је у недељу на ТВ Прва где је одговарао на бројне медијске критике, као и оптужбе својих опозиционих противника.

Вучић је рекао да није добро што се на плакатима неукусно вређају лидер опозиционих партија, какав је случај са Павлом Грбовићем, председником Покрета слободних грађана.

„Нападају ме да имам ружне усне, ја нисам ништа радио на својим уснама, за то је крива моја мајка која ме таквог родила. То је ствар генетике. Оптужују ме да ми је отац Фахрудин Муслиу. Ја им овом приликом поручујем да се мој отац зове Анђелко Вучић, а не Фахри Муслиу“, казао је Александар Вучић.

Фахри Муслиу је албански новинар који је годинама био запослен у Радио Телевизији Србије, где је била запослена и Ангелина Вучић, мајка председника Србије, пише Слободна Босна.

Муслиу за Данас каже да не жели да коментарише то што га је Вучић споменуо, јер се, како истиче, не бави клеветама чије год да су”.

“Нека се Срби и Албанци забављау глупостима пошто им је у крви да се баве клеветама и туђим животима”, наводи Муслиу за Данас.

Како додаје, „јадно је кад се политичари и новинари баве клеветама зарад неког личног, прљавог интереса и немоћи, не мислећи да тиме наносе увреду и душевни бол другим особама које се спомињу“, указује Муслиу.