Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО Нови кандидат за председника Србије! Баћко из штале најавио пад Вучића

0

Вукашин Баћина Баћко, одборник у Скупштини општине Сечањ, испред групације "За бољи Сечањ - Вукашин Баћина Баћко". Портал Жиг.инфо раније је писао о могућности да се Баћина кандидује за председника Србије, а он кандидатуру најављује екслузивно за СРБИН.инфо.

Лидер сечањске опозиције, за себе каже да је аутомеханичар, човек без дипломе – али „ако је Тито био машин-бравар, могу и ја. Боље сте живели тада, док нас је мајстор водио. Данас имамо за председника одличног студента Правног факултета, али човека без дана радног стажа и онда видите где се налазимо“, изјавио је Баћко за Жиг.инфо.

Баћко је пољопривредник, предузетник, однедавно власник пумпе, а у политици је од 2016. године када је, наводи, на своје име узео 14% гласова на локалним изборима у Сечњу. У том војвођанском месту одборник је у другом мандату. Током локалне политичке борбе осетио на који начин се СНС координатори опходе према опозиционим лидерима. „Вучића који је разорио Србију сам победио у Сечњу, победићу га и 3. априла!“, поручује Баћко.

Каже да је доста Вучићевих лажних сељака и домаћина попут Драгана Марковића Палме и Марјана Ристићевића и да је Србији потребан прави српски сељак попут њега.

Наводи да има подршку опозиционих лидера и активиста махом из Војводине, попут Темерина, Новог Сада, Пландишта… Истиче име адвоката Стевана Бабића.

Кандидатуру најављује из штале, уз мукање крава, у радном комбинезону, а каже да његов посао траје 20 сати дневно, а да је за Србију такође спреман да ради толико. Бориће се за пољопривреднике, враћање младих у Србију, а поручује „Косово је Србија, наравно“. Шта је још поручио овај 31-годишњи председнички кандидат погледајте у снимку.