Прочитај ми чланак

ЏАБЕ ИМ КУПЉЕНЕ ДИПЛОМЕ: Неписмени и необразовани испади функционера СНС (Видео)

0

Погледајте компилацију неписмених и необразованих испада највиших функционера Српске напредне странке.

Џабе напредњацима купљене мастер дипломе са такозваних “сега-мега факултета” када не умеју правилно да сроче просту реченицу на српском језику.

Напредњаци не схватају да њихове купљене дипломе не могу да прикрију њихово опште незнање. Нису напредњаци само неписмени. То су људи који имају мањак знања из опште културе.

Тако наш министар одбране мисли да је “телепромтовање” исто што и “телепортовање”, Зоран Бабић мисли да су “свемирске године” исто што и “светлосне године”, а потпредседник највишег представничког дома, Игор Бечић, не зна да не постоји реч “синеопсис”.

Посебно је интересантно што неписмени и необразовани напредњаци по правилу увек имају изговор. Тако, на пример, Гашић тврди да није погрешио када је рекао да се “телепромтује”, јер је “телепромптер” справа са које спикери читају вести на даљину. Бабић оправдава “ваздуплохове” изговором да он највише говори у Скупштини па су лапсуси неминовни, а Бечић једноставно тврди да није рекао “синеопсис”.

Ову компилацију смо направили како бисмо доказали тренд неписмености који влада међу највишим функционерима Српске напредне странке.

(Телепромптер)