Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Вучић лаже о борби против криминала

0

bosko obradovicult

Носилац листе покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је данас да је борба против корупције и криминала у Србији лаж владајуће странке.

„Борба против криминала и корупције Александра Вучића је лаж. Доказ томе је да за годину и по дана није завршен ниједан судски поступак и да се на вишегодишњим робијама на основу правоснажних пресуда не налази ниједан политичар или тајкун који је опљачкао и ојадио Србију у протекле 23 године“, рекао је Обрадовић на предизборном скупу у Шабцу.

Он је нагласио да Двери једине предлажу истинску борбу против криминала и корупције кроз доношење Закона о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна од 1989. године.

Обрадовић је на скупу питао да ли је могуће да за годину и по дана владајуће странке нису могле да прегледају дискове о повезаности Ивице Дачића са шефовима мафије, као и да први потпредседник Владе никада није одговорио на питање да ли је њега Мишковић финансирао док је био члан Српске радикалне странке (СРС).

Обрадовић је говорио пред члановима и симпатизерима покрета Двери у оквиру кампање коју та странка представља у познатим српским кафанама, јер је како су у тој странци објаснили, „кафана једина институција која је и даље жива у Србији“.