Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Тражимо драконске мере против ријалитија Парови

0

sablon-DveriДвери траже од РРА да казни телевизије који пуштају програме попут ријалитија „Парови“.

Захтевамо од Републичке радиодифузне агенције (РРА) да почне да се бави својим послом и да под хитно примени све законске мере против оних телевизија које емитују овакве беспризорне и за психу младих људи штетне ријалити програме.

Телевизије Пинк и Хепи су еклатантни примери телевизија које емитију програмске садржаје који могу да нашкоде физичком, менталном или моралном развоју малолетника.

Због програма у којима се вређа јавни морал, приказује скаредност, промовише проституција, чиме се истовремено на бруталан начин крше све традиционалне и религијске вредности које су у Србији иманентне свим њеним грађанима, неопходно је хитно применити све законске мере против емитера.

На основу Закона о радиодифузији, у складу са Општим обавезујућим упутства РРА о понашању емитера РРА је одавно требало да спречи овај јавни неукус, кич, шунд и сваку врсту вређања здравог разума и основних моралних вредности у Србији.

Очекујемо од РРА да се емитерима у што краћем року одузме дозвола за емитовање беспризорних програмских садржаја попут „Парова“.

У противном, сматраћемо да је и РРА постала директни саучесник у овом процесу духовног и моралног уништавања нације, па ћемо бити присиљени да покренемо и питање одговорности РРА.

Информативна служба Покрета Двери