Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Са Чанком не сме да се прави нова влада у покрајини

0

Autonomaš-košta

Покрет Двери изражава сумњу у намере опозиционих странака у Скупштини АП Војводине, предвођене Српском Напредном Странком, по питању смене Бојана Пајтића и покрајинске Владе.

Народ у Војводини не верује у било какав позитиван ефекат реконструкције покрајинске Владе, у којој ће део нове владајуће гарнитуре бити Ненад Чанак и ЛСВ.

Да ли политички кловн Ненад Чанак и ЛСВ после свега (не)урађеног могу да донесу било какав допринос решавању проблема грађана Срема, Баната и Бачке?

Демократска странка и ЛСВ предвођене својим лидерима, не смеју да буду потенцијални партнер новим властима у покрајини, јер су управо ове две странке најодговорније за катастрофално економско стање у Покрајини.

Лидери ДС и ЛСВ морају да одговарају пред државним органима и народом у Србији за све лоше ствари које су урадили у северној српској покрајини за 14 година своје власти.

Велики број нерешених финансијских малверзација, константна антидржавн делатност у циљу разбијања државног јединства и суверенитета, прављење паралелних антиуставних институција и безброј изјава које су уносиле немир и страх међу припадницима свих народа на простору северне Србије, морају постати предмет интересовања истражних органа.

Због свега наведеног Покрет Двери инсистира на расписивању превремених избора и укидању непотребне покрајинске администрације као једином решењу за бољи живот грађана северне српске покрајине.

Са Чанком и Пајтићем више нема компромиса и договора, за било које питање које се тиче боље будућности за грађана Срема, Баната и Бачке!

(Двери Српске)