Прочитај ми чланак

ДВЕРИ ПРОБИЛЕ МЕДИЈСКИ МРАК на интернету (ФОТО)

0

dveri statistika

У окупираној Србији, у незабележеном медијском мраку, где је незамисливо да се на телевизијама са националном фреквенцијом чује глас другачији од оног који дозвољавају страни господари, Српски покрет Двери је успео да на интернету освоји комад медијског простора и за промовисање породичних вредности.

Наиме у периоду од 03.11 до 09.11.2015. године домет званичне странице Српског покрета Двери достигао је невероватних 1.015.562 (укупни домет на недељном нивоу).

dveri statistika 2

Треба нагласити да је за овако висок домет странице заслужан клип који говори о потреби обавезног враћања војног рока, који је за неколико дана видело 466.000 људи.

Затим се по домету видљивости истичу објаве које позивају на протест против продаје Телекома – ,,Телеком Србији“ који ће почети 11.11. у 11:55 испред Цркве Св. Марка у Београду.

Посебно интересовање су изазвале објаве везане за посету Руској Федерацији – Криму, Патриотског Блока – Двери и ДСС-а и отварање једне нове озбиљне алтернативе- ,,безалтернативном путу у EУ“ оличеном у ЕВРОАЗИЈСКОМ ЕКОНОМСКОМ САВЕЗУ и ЦАРИНСКОЈ УНИЈИ.

dveri statistika 3
Када узмемо у обзир које се теме истичу по својој битности људима који прате рад и страницу Српског покрета Двери, намеће се закључак да ништа није готово и да тек предстоји буђење народа за који су мнoги, па и у самом српском народу, сматрали да је подлегао ранама целoвековног уништавања.

Ово није први пут да су  ,,пријатељи“ са Запада прогласили српске патриоте мртвима. Недуго затим живи су бежали од мртвих који су се јуришом враћали својим кућама преко Кајмакчалана.

dveri borba ne predstaje

И могли бисмо овај текст да завршимо плакатом која се задњих дана у великом броју делила са званичне странице Српског покрета Двери. Срећно буђење Србијо!

Извор: Србин.инфо, Фејсбук страница СП Двери, СП Двери