• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • ДВЕРИ: Наставак агоније око услова уласка Србије у ЕУ – докле ћемо трпети обману?
Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Наставак агоније око услова уласка Србије у ЕУ – докле ћемо трпети обману?

0

eu-zastava-novi-uslovi-za-eu

Дачић ових дана поново обавештава грађане да ЕУ није завршила списак услова за улазак Србије у ЕУ, већ да наставља политику њиховог бесконачног проширивања.

Двери подсећају да су у свом писаном саопштењу од 12. децембра 2014. обавестили јавност о додатним немачким условима за улазак Србије у ЕУ.

Дачић ових дана поново обавештава грађане да ЕУ није завршила списак услова за улазак Србије у ЕУ, већ наставља политику њиховог бесконачног проширивања. У питању je додатних 11 тачака немачког парламента на које су Двери у својим саопштењима упозоравле још пре четири месеца.

Постављамо питање министру иностраних послова Ивици Дачићу: Како је могуће да Вам је било потребно пуна четири месеца да обелоданите да постоје нови услови немачког парламента за које су, понављамо, Двери знале још у децембру 2014. године?

Због чега сте до сада скривали ову веома важну информацију која у великој мери одређује будућност Србије и њених грађана?

Двери такође поставаљају питање председнику Србије Томиславу Николићу и премијеру Александру Вучићу:

Зашто о овоме о чему Дачић сада већ отворено прича ви још увек ћутите, односно зашто грађанима још увек нисте саопштили пуну истину о бесконачно новим условима од стране ЕУ према Србији? Када ћете и ви коначно да се изјасните у вези са 11 додатних тачака немачког парламента? Докле ћете обмањивати српску јавност и када ћете коначно признати да је ваша политка за Србију пут у ЕУ доживела крах, да је у та политика највећа превара и да Србија никада, шта год радила и какве год услове испуњавала, тамо неће стићи?

Двери подсећају Ивицу Дачића да већ неколико година указујемо и неуморно понављамо: шта год Србија и њена власт да уради, па чак и да призна Косово, то неће бити довољно за улазак Србије у ЕУ.

Извор: Информативна служба Двери