Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Извор моћи Зоране Михајловић није у СНС већ у – америчкој амбасади

0

ZORANA

СРПСКИ покрет Двери јавно позива министарку Зорану Михајловић да објасни шта је хтела да каже када је у интервјуу за Данас изјавила да ће на, како она каже, националистички блок окупљен око Двери и ДСС, у јако ближој будућности морати да се обрати посебна пажња, пре свега због наше деце?!

У више наврата смо скретали пажњу јавности на политичко деловање Зоране Михајловић, осведоченог агента страних интереса у Влади Републике Србије, члана Трилатералне комисије и више прозападних невладиних организација.

Ми смо већ забринути због наше деце која одрастају у држави у којој се нешто пита и одлучује Зорана Михајловић, блиски некадашњи сарадник Млађана Динкића.

Поставља се питање: докле ће Србијом владати политичке личности које су дошле ниоткуда, за које нико никада није гласао, које се никада нису измериле на изборима са својим именом и презименом, које су постављене у власт директно од стране западних амбасада, попут Божидара Ђелића, Срђана Вербића или Зоране Михајловић?

Који су то резултати Зоране Михајловић за све ове године на власти, у више министарстава, где ни за једно од тих министарских места нема никакву стручну компетентност?

Јасно је да је извор политичке моћи Зоране Михајловић не у СНС већ у Америчкој амбасади у Београду. Зато јој сметају Двери. Зато се плаши патриотске сарадње ДВЕРИ и ДСС.

Очито је да је напад на Патриотски блок следећи задатак који је добила.

(саопштење Српског покрета Двери)