Прочитај ми чланак

Побеснели Роберт Де Ниро: Амерички глумац извређао Трампове присталице (ВИДЕО)

0

Поставши заштитно лице кампање председника Џозефа Бајдена, Де Ниро је Трампа назвао "бабуном", "кловном", "грешником" и "плејбојем за кратка времена"

Осамдесетогодишњи амерички глумац Роберт Де Ниро предводио је бурну конференцију за новинаре испред зграде суда на Менхетну у Њујорку, на којој је одбрана бившег председника Доналда Трампа изнела своје последње аргументе у суђењу за тајне исплате порно-глумици Сторми Данијелс.

Поставши заштитно лице кампање председника Џозефа Бајдена, Де Ниро је Трампа назвао „бабуном“, „кловном“, „грешником“ и „плејбојем за кратка времена“.


У међувремену, док је читао своје припремљене опаске, Трампове присталице су га непрестано узнемиравале и добацивале, чак су укључивали и аларме у аутомобилу у покушају да пригуше његове речи.

Док се провлачио до свог аутомобила, оскаровац је изгубио стрпљење и повикао: „Ти си ј…. идиот!“ , обраћајући се демонстранту, који га је оптужио да га је „платио Демократски национални комитет“, као и да је имао везе са осуђеним педофилом Џефријем Епстином, пише „Њујорк пост“.

Де Ниро је у свом говору рекао да, ако се Трамп врати у Белу кућу, сви „они могу да се опросте од слобода које сви узимају здраво за готово“.

„А изборе заборавите. Готово је. Ако Трамп дође, могу вам одмах рећи, никада неће отићи. Знате то“, поручио је глумац.

Национална секретарка за штампу Трампове кампање Каролин Ливит, рекла је „глумци попут Роберта Де Нира немају појма о правим проблемима са којима се суочавају људи у овом граду и широм земље“.