Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: И супруга Томе Николића подржава наше идеје

0

dragica-nikolic-porodiliste

Три и по године после обављеног пописа и две и по године после објављивања резултата пописа, на РТС смо имали прилику да чујемо оно што Покрет Двери понавља свакодневно.

Сви су медији објавили да је супруга Томислава Николића, Драгица, основала фонд који ће се бавити борбом против „беле куге“. Већ је уложено милион евра у реконструкцију породилишта у Крагујевцу а ускоро се очекује слична акција и у Новом Пазару а касније, вероватно, и широм Србије. Три и по године после обављеног пописа и две и по године после објављивања резултата пописа, на РТС смо имали прилику да чујемо оно што Покрет Двери понавља свакодневно. Супруга председника Србије нам је јутрос „ексклузивно“ открила да је између два пописа Србија изгубила скоро 400.000 становника и да сваке године у нашој земљи практично нестане један град величине Параћина, Прибоја, Пожеге, Руме…

Најављена акција за повећање наталитета под називом „Више да нас буде“, пуна је „новооткривених“ идеја које су, Двери већ промовисале у својим декларацијама које су предале свим локалним скупштинама у којима траже од њих да постану „општине пријатељи породица и беба“.

Лепо би било да госпођа Драгица Николић јавности открије да је искористила предлоге Покрета Двери који се овом проблематиком баве од свог оснивања. Лепо би било и да власти спроведу ово што је најављено али знајући за активно учешће властодржаца у промоцији хомосексуализма и отвореним обећањима првих људи најјаче партије у Србији да ће стати на чело поворке срама, имамо сва права да сумњамо у њихову искреност.

Подржавамо акције госпође председниковице, и надамо се да се неће зауставити на овоме, већ ће програм Двери испунити до краја. Борба против беле куге не треба да зависи само од личних иницијатива, већ део државне стратегије и национални приоритет. Надамо се да ова акција Драгице Николић неће бити само маркетиншког карактера, већ да ће сваке године имати све већи и већи опсег. Режим не сме да се игра са оваквим темама и користи их за подизање сопственог рејтинга.

(Двери)