Прочитај ми чланак

Двери: Држава да се не повлачи пред притисцима из Брисела

0

Од како је српски народ заједно са СПЦ недвосмислено одбацио одржавање „Европрајда 2022“ у Београду у септембру и држава најавила његово отказивање, драматично је појачан притисак свих структура НАТО и ЕУ. Ове нове уцене да Европрајд мора бити одржан, које стижу из Брисела, део су шире окупационе агенде која од нас тражи признање лажне државе Косово и увођење санкција Русији.

„Европрајд“ је бриселским комесарима важан јер представља симболичку победу над српским националним идентитетом. Тај притисак је покренут и синхронизован споља, од када је известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик у колонијалном маниру затражио императивно одржавање ове антисрпске демонстрације силе, све до „тајног састанка“ Ане Брнабић са европарламентаркама Виолом фон Крамон и Тери Рајндке. Са сличним притисцима се надовезују представници ЕУ и амбасадори западних држава у Београду, што представља дипломатски скандал јер нити смо члан ЕУ нити амбасадори одлучују у једној независној и сувереној држави.

И након одлуке председника државе, као и Владе Републике Србије, игноришући величанствену црквено-народну литију у Београду, сва НАТО структура споља и изнутра наставља са притиском на Србију и тражи све могуће антиуставне начине да ову своју срамну манифестацију одржи. Њима ништа не значи воља српског народа, став СПЦ, као и одлуке највиших државних органа државе Србије. То је само илустрација колико су Двери у праву када тврде да се ради о хегемонијској структури моћи, до сржи тоталитарној, а која чини део окупационе агенде Србије.

Двери упозоравају српску јавност да ништа још није готово, притисак НАТО и ЕУ да се Европрајд одржи у Београду је очигледно велики и само ће се повећавати у наредним данима. Одлука МУП-а о забрани ове манифестације још увек није званично донета. Њихов циљ није само геј парада већ организација преко 130 разних догађаја од 12. до 18. септембра на којима ће испоручити бројне политичке захтеве међу којиам је свакако легализација истополних бракова, усвајање деце од стране ових лажних и противприродних бракова, као и популарисање антихришћанске и антипородичне родне идеологије која значи пропаганду промене пола код малолетника и сулуде идеје да деца немају пол до 14 године, а да онда тек треба сами да одлучују ког су пола.

Позивамо надлежне државне органе да не подлежу овим безочним и недемократским ултиматумима. Двери упозоравају европарламентарца Виолу фон Крамон да прекине са својим отвореним антисрпским активностима на свим пољима. Србија није колонија немачких Зелених, ма колико они то желели још од бомбардовања 1999. године које су покренули. Организаторе Европрајда у Србији позивамо на поштовање Устава и одлука највиших државних органа.