Прочитај ми чланак

ДФ: Заробљено црногорско правосуђе – Кнежевић од данас у кућном притвору

0

"Ни ова у низу политичких пресуда Милану Кнежевићу неће поколебати ни њега, ни ДФ да још снажније и истрајније наставе борбу против криминогеног режима који је приватизовао Црну Гору", поручили су из Демократског фронта

Демократски фронт обавјештава јавност да је Милан Кнежевић данас отпочео служење казне кућног притвора у трајању од четири мјесеца.

FOTO: IN4S

„У складу са Законом о извршењу кривичних санкција предсједник ДНП-а је затражио да му се омогући одлазак на посао и обављање редовних радних обавеза. Адвокати Милана Кнежевића већ сјутра ће предати уставну жалбу на ову пресуду“, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

Из ДФ-а подсјећају да је ову срамну пресуду донијела судија Основног суда Жељка Јововић, а потврдили судије Вишег суда Миљана Павићевић и Радомир Рацо Ивановић, док је судија Бранка Бошковић изузела мишљење.

„Ова пресуда ће остати једна од најсрамнијих и најкриминалнијих у заробљеном црногорском правосуђу, а њени доносиоци и извршиоци ће кад тад кривично правно одговарати за злоупотребу службеног положаја. Ни ова у низу политичких пресуда Милану Кнежевићу неће поколебати ни њега, ни ДФ да још снажније и истрајније наставе борбу против криминогеног режима који је приватизовао Црну Гору“, поручили су из Демократског фронта.