Прочитај ми чланак

Демонтиран удбашки игроказ: Ово је веза оца хрватског министра и Вучићевог стрица

0

Последњих дана сведоци смо правог југо-удбашког игроказа између Београда и Загреба.

Запаљиве изјаве политичара, уручивање дипломатских нота, увођење војног рока… Све „пуца“ од „родољубља“ и бусања у груди и то од стране потомака удбашких породица, које су и завиле у црно људе на простору бивше Југославије.

Као што је некада најгори удбашки шљам владао Југославијом, тако данас мини-колонијама на Балкану владају њихови потомци. Србија, Хрватска и остале бивше републике СФРЈ су двоструко окупиране.

Најпре су окупиране од спољног окупатора – глобалне, западне дубоке државе, а затим од унутрашњег – домаће УДБА државе, која је у служби глобалне дубоке државе.

У тако постављеном систему имамо ситуацију где министар спољних послова Хрватске Грлић Радман назива Вучића „руским трабантом“, а онда му из Београда као стижу жестоки одговори. Све пршти. Шта је права истина открива др инж. Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Отац хрватског министра спољних послова и Вучићев стриц су били школски другари. Ово је договорени викенд сукоб у којем обе стране добијају. Вучић је оптужен да је руски човек што за грађане Србије значи плус, а Радман је добио да га нападају „Руси“. Сви срећни и смеју нам се! – објашњава Паровић.

Дакле, потомци Брозових кољача и преобучених усташа на обе стране, народ на овим просторима (по потреби) могу да хушкајају једне на друге, али и да их мире. Док хушкају народ, они савршено сарађују и послују.

Доказ за то је и податак да на загребачком Ланишту београдски кримоси имају и своју “испоставу” у приватним становима, које им обезбеђују загребачки криминалци. Такву узвратну услугу они углавном добијају у Земуну и то у оном старом делу поред Дунава. Наравно, све под благословом самозваних тајних служби Србије и Хрватске. Колеге.

Браћа Урош и Милош Панић, кумићи председника Србије Александра Вучића, већ данима успешно измичу надлежним органима, откако је за њима расписана потерница јер су осумњичени да су били на челу организованог ланца проституције. Како се наводи, они се управо налазе – у Хрватској.

Врхунац актуелне фарсе је увођење обевезног војног рока у Хрватској и најава увођења у Србији. Неко ће да помисли да је то припрема за неки нови сукоб на Балкану.

Можда, али је много реалније да се спроводи планска регрутација за НАТО ратове и велики сукоб с Русијом, јер управници колонија својим глобалистичким газдама морају да обезбеде квоту. Нажалост, и Србија је данас суштински постала део нацистичког табора, а смоквин лист у облику руске тробојке који то покрива, биће одуван првим јачим НАТО поветарцем.