Прочитај ми чланак

Данило Тврдишић: По наредби западних амбасада Двери избачене из српских медија

0

danilo-tvrdisic-1(1)

Западне амбасаде дале су директиву својим послушницима у Србији  да се ни само име Двери нигде не спомиње, чак ни у нарученим истраживањима јавног мњења – као што је данас објављено истраживање познате напредњачке агенције „Фактор плус“.

Западни моћници су свесни да је сваки слободан грађанин Србије који се упознао са политиком Двери и људима који воде Покрет најчешће постао наш присталица или гласач. Зато наређују да се Двери до апсурда игноришу како људи заборавили да постојимо.

У данашњем издању дневног листа Информер објављени су наводни резултати у којима Двери по обичају нису ни поменуте док је друга највећа снага, после СНС-а, група „остали“?! Истраживање – без улажења у то колико је намештено – приказује да је 19 одсто оних који би дало свој глас „осталима“, при чему се не именује ко су ти остали и колико свако од тих „осталих“ има процената.

Реч је о класичном примеру непрофесионализма, пристрасности и обмане, оценио је данас Данило Тврдишић, члан Старешинства Покрета Двери и подвукао:

„Да је ово правна држава, као што није, због очигледних обмана јавности – као што је ово наручено истраживање – одмах би требало одузети лиценцу „Фактору плус“ за обављање посла истраживања јавног мнења“.

Двери су прећутане и у скорашњим објавама свих медија у Србији о трошковима кампање за изборе где су именовани сви који су били и изнад и испод наших резултата, док су Двери потпуно изостављене! Покрет Двери по њима није ни учествовао на изборима нити у њиховим трошковима.  То што су Двери по налогу власти избрисане са списка медијски живих организација постаје толико провидно да се може закључити како постоји у политици постоји само прозападна екипа и да прави црни списак непожељних – са Дверима на првом месту.

Информативна служба Покрета Двери

(Двери)