Прочитај ми чланак

„ДА ВИДИМ КО СУ МИ САБОРЦИ“ Којо одговорио на прозивку Обрадовића… (ФОТО)

0

"Размена мишљења" између глумца Николе Која и лидера Двери Бошка Обрадовића не јењава на друштвеној мрежи Твитер.

Иако су обојица противници актуелне власти, међу собом не могу баш да се сложе, па су отуд од прекјуче траје расправа о протестима „1 од 5 милиона“ који се од децембра прошле године дешавају у главном граду.

Наиме, Коју се успротивио идеји да се протести „ставе на паузу“ током предстојећег викенда, а у једном од твитова Обрадовић је сугерисао да ће бити прескочени.

Ко је „твитер заједница“, а ко „из**бани народ који месецима табана“, ко је за паузу у протестима а ко против и зашто, ко се кристи испред апотеке и да ли се нечија верска уверења вређају само су нека од питања која су отворена на фронту Којо-Обрадовића, а све је кулминирало Обрадовићевим твитом у којем је затражио да се Којо одреди:

– Хоћете са политичарима или нећете, хоћете Ви да се бавите политиком или нећете, хоћете радикализацију или нећете, или је идеја да увек имате супротан став? Ко вам брани да се изборите са АВ? Ко Вам је бранио 7 година? Шта је идеја? – упитао је Обрадовић.

Поштовани Никола, ја Вас молим да се одлучите: хоћете са политичарима или нећете, хоћете Ви да се бавите политиком или нећете, хоћете радикализацију или нећете, или је идеја да увек имате супротан став? Ко Вам брани да се изборите са АВ? Ко Вам је бранио 7 година? Шта је идеја?

После краткотрајног затишја, Којо је ипак одговорио лидеру Двери и то „сликовито“:

– Ево размишљам, полако…треба ми мало времена. Да видим ко су ми саборци… – написао је Којо на овој друштвеној мрежи који је пропратио фотографијом медведа отворених чељусти.

                  ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!