Прочитај ми чланак

Да ли је Вучићу ЕУ-време заиста истекло?

0

Jugoslav-Kiprijanović23

Београдски радикалски првак, Миљан Дамјановић рече да наш народ брзо заборавља. У праву је.  Једнио што није приметио толику сродност са са својим народом да је заборавио да је пре само мало више од годину дана учествовао на годишњој Скупштини Двери као изасланик председника СРС-а, Војислава Шешеља.

Вероватно бих много тога што је Миљан Дамјановић написао у свом тексту http://srbin.info/2016/01/23/vucicu-je-vreme-isteklo/  могао да потпишем као тачно. На жалост, нешто и није. Кад то пишем, мислим на његово тумачење  ”улоге” Двери на изборима 2012. Нама у Дверима је остало нејасно до дан-данас, зашто се Радикали нису прикључили ”урликању” Двери против изборне крађе, јер су били ближи цензусу после крађе него Двери (Радикали су као коначан резултат имали 4.61%, а Двери 4,33%). Ако су Двери имале основану сумњу да су покрадене 2012, а да ни један протест није био заједнички са СНС, Радикали су тек имали разлога да се буне. Но, би тајац. Овде бих посебно подсетио да Двери нису подржале Николића у другом кругу председничких избора 2012. Коштуница јесте, јер је поверовао Томи да ће да се држи уговора. Преварио се. Но, времена се мењају, па ДСС не води више Коштуница. Времена се мењају, па је  дошло и време за смену политичких генерација. 

Београдски радикалски првак, Миљан Дамјановић рече да наш народ брзо заборавља. У праву је. 
Једнио што није приметио толику сродност са својим народом да је заборавио да је пре само мало више
од годину дана учествовао на годишњој Скупштини Двери као изасланик председника СРС-а, Војислава Шешеља. Тад није спомињао ни ”урликања”, ни ”улогу” Двери у слабљењу Радикала. 

Ипак, да подсетимо и њега и све који читају, да се Двери, како тад – тако и сад, залажу за сарадњу свих родољубивих странака и организација, како би се стало на пут и СНС-у и ДС-у и њиховим сателитима.

Једино ме мучи, а надам се и предводника београдских Радикала, како да паралелно са његовом овако оштром критиком Вучића, његов лидер планира да ”све опрости” Вучићу уколико се одрекне пута Србије у ЕУ?

Стахујем да ако они који себе сматрају патриотама наставе да неосновано нападају и вређају једни друге, да Вучићево ЕУ време тек долази. Или је то и разлог?

Извор: СРБИН.ИНФО/Југослав Кипријановић