Прочитај ми чланак

Да ли је Вучић побегао у Америку у сред овог хаоса? Посланик шокирао у Скупштини

0

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић јавно је поставио питање да ли је председник Србије Александар Вучић тајно отпутовао у Америку, па зато ових дана уопште не реагује на бурна актуелна дешавања на КиМ и катастрофу у Пироту. Евидентно је да су он, али и Брнабићка "ишчезли" напрасно.

„Да ли је Вучић отпутовао тајно у Америку, како кажу људи из његовог најближег окружења и да ли га зато га нема да реагује????! Навикли смо да се увек први јавља и коментарише актуелна збивања, а сада – МУК. Нема га да каже ни реч о ситуацији у Пироту, о пуцњави на Косову, о забрани српском патријарху Порфирију да уђе на Косово. Заиста чудно“, каже Алексић за Нова.рс.

На питање да ли зна разлоге због којих би Вучић могао да отпутује у Америку, Алексић каже да је то питање за председника Србије.

Eвидентно је да Вучића нема нигде да коментарише најновија дешавања на Косову и Метохији, пуцње у Зубином потоку, али ни на еколошку катастрофу у близини Пирота са људским жртвама, где су се преврнуле цистерне са амонијаком иако је десетине људи хоспитализовано.